Audiosnacks // Djawoki / Audiosnack: Test 1

Gepubliceerd op maandag 14 september 2015

Weken lang mocht je van Dr. Rum genieten tijdens zijn deelname aan The Voice of Holland, maar helaas werd hij in de halve finale weggestemd. Hoewel hij als solo-act was begonnen, werd hij snel met April gepaard door zijn coach Ali B en the rest is history.

Wat als een droom begon, groeide uit tot werkelijkheid. Dr. Rum, oftewel Jernaldo Thielman, wist van kleins af aan wat hij wilde doen: de wereld veroveren met zijn rap- en zangkunsten. Zelf gelooft hij niet dat hij per se naar de VS moest gaan om zijn droom waar te maken. In plaats daarvan besloot Jernaldo om zijn Sint Maarten in te ruilen voor Nederland en hier zijn droom te volgen. Het enige wat hij nodig heeft, is zijn familie en vrienden naast hem. Zonder hun steun zou hij niet zijn waar hij nu is, daarom brengt hij ze mee op de reis om zijn droom te verwezenlijken.

Maar, waar staat Dr. Rum voor?
Jernaldo zelf/zijn lichaam is de fles en zijn teksten en raptechniek is de alcohol. Als luisteraar hoor je hem en wil je meer horen waardoor je, als het ware, dronken wordt van Dr. Rum. Zonder dat je het zelf door hebt ben je aan het genieten en zit je te dansen. De volgende dag heb je een kater en wil je weer hetzelfde ervaren. Zo raak je verslaafd aan Dr. Rum.

Auteur

Radio Brasa

(advertentie)