Adverteren // Off-/Online: Overig

Gepubliceerd op zaterdag 01 maart 2014

Naast bovenstaande mogelijkheden zijn er nog tal van andere mogelijkheden om samen te werken met Radio Brasa!

Huur (werk)ruimte

In een inspirerende media-omgeving je albumpresentatie houden? Of een workshop, lezing, of bijeenkomst? Een huiskamerconcert of een fotoshoot? Radio Brasa beschikt over twee multifunctionele ruimtes op haar locatie aan de Delftsestraat 19-E in Rotterdam, centraal gelegen, vlak naast Rotterdam Centraal. Alle ruimtes hebben de beschikking over Wi-Fi en zijn voorzien van presentatiescherm en flexibel in te delen.

  1. Workshopruimte open: Grote ruimte voor creativiteit en zelfontplooing. Maximaal 30 personen (zittend) tot 60 personen (staand).
  2. Workshopruimte studio: Intieme setting voor een groep van 6 tot 8 personen. Afgesloten ruimte voor overleg, workshop of fotoshoot.

Workshops

Radio maken heeft iets magisch. Het is het talent om beeldend te kunnen spreken en om te kunnen verbeelden. Leren presenteren is een vak en uiteraard onze passie bij Radio Brasa. Van deze passie hebben wij ons dagelijks beroep gemaakt en graag stellen wij onze deskundigheid ter beschikking voor groepen professionals die effectief willen leren presenteren. De workshops worden gegeven door ervaren trainers, die minstens 10 jaar radio maken voor zowel regionale omroepen als landelijke omroepen.

De radioworkshops worden verzorgd in onze workshopruimte aan de Delftsestraat 19-E in Rotterdam, vlak naast Rotterdam Centraal. De workshop wordt gegeven aan groepen bestaande uit minimaal 6 personen en maximaal 10 personen. Thema’s, onderwerpen en aanpak worden op afgestemd op de behoefte. Zo kan enkel het presenteren centraal staan, tot het produceren van een complete radio-uitzending (die daarna wordt uitgezonden bij Radio Brasa).

Overig

Naast alle producten die hier genoemd zijn, kan Radio Brasa u ook maatwerk bieden. Neemt u daarvoor contact op met onze sales-afdeling, via het telefoonnummer 06 11 740 120, of door een mail te sturen naar sales@radiobrasa.com. Radio Brasa neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Auteur

Radio Brasa

(advertentie)