Informatie // Over Radio Brasa

Je bent dol op goede Caribische ritmes. Pakkende beats die je op elk moment van de dag een positieve vibe bezorgen. Je wordt graag meegenomen in een muzikale reis die je voert langs merengue, salsa, kaseko, bachata, maar ook blues, Jazz, soul, ska en reggae. Ook bijzondere Caribische muziekstijlen komen aan bod.

Maar je zoekt ook een plek waar je leert om zorgen om te buigen in uitdagingen. Waar je getest wordt op je ondernemerszin. Waar je wat leert en opsteekt. Een plek waar je elkaar kan versterken door elkaar te verbinden. Welkom bij Radio Brasa!

Radio Brasa is een interactief radiogezelschap dat betekenisvol radio maakt voor liefhebbers van Black Music & Caribische muziek. Dagelijkse hebben wij in onze shows contact met mensen uit verschillende delen van de wereld: niet alleen uit Nederland, maar ook uit Suriname, Caribisch Nederland, Curaçao en Sint Maarten. We hebben topprogrammakers die hun sporen reeds hebben verdiend in de radiowereld.

Radio Brasa is nieuw en verfrissend. We staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor je klaar. Radio Brasa is jouw Caribische Vibe! Laat ons je Brasa geven.

Heb je vragen over Radio Brasa of suggesties voor ons? Neem dan contact met ons op.

(advertentie)